2
Košarka

Head coach Zeljko Obradovic (C) Dante Exum James Nunnally Kevin Punter Zach LeDay Aleksa Avramovic Danilo Andjusic Tristan Vukcevic Mathias Lessort Uros Trifunovic Alen Smailagic Vojvodina v Mladost - Mozzart Super League Season 2022/2023 on August 20 , 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KLS DODATNO KAZNIO PARTIZAN: ‘Crno-beli’ zbog neizmirenog duga dobili još jednu kaznu!

Objavljeno: 16.09.22 u 23:53

Ovo će definitivno razbesneti Grobare!

Kraj prethodne sezone obeležilo je odustajanje Partizana od nastupanja u Košarkaškoj ligi Srbije zbog neslaganja sa određenim pravilima, odnosno načinom određivanja domaćinstva. Tada je KLS kaznio Partizan zbog istupanja, a na današnjoj sednici direktor KLS-a gospodin Grujin izneo je nove informacije o kazni za ‘crno-bele’:

‘Kao što je poznato, Partizan je kažnjen finansijski sa 1.800.000 dinara, a sada i dodatno sa 900.000 zbog neizmirenog duga. KLS po Statutu može da donese odluku o statusu Partizana, ali smo se obratili i UO KLS da iznese sud o tome, očekujem da će o tome da raspravlja na prvoj sednici. Tada ćemo doneti konačnu odluku.’ – rekao je on.

Videćemo kako će reagovati iz tabora ‘crno-belih’.

0
0

2 Komentara

  1. KK Partizan treba da napusti KSL i ode u CG, BiH ili Makedonsku ligu…Sto se ABA tice mislim da bi i nju trebao da napusti i predje kod Rusa. Treba osloboditi prostor za FMP, i jedan i drugu.

    0
    0
    Odgovori
  2. U pitanju je izzivljavanje Covica preko KSL prema Partizanu…On je osoba koja ne ume da razume, ali ume strucno da mrzi…Da nije bilo komunizma sumnjam da bi ikad video Beograd.. Osoba koja je strucna da raspolaze tudjim novcem u svoju korist, koristeci rupe u zakonu, ili buseci nove…Da nema muljanja on bi ga izmislio…Ocekujem da izreknu kaznu na kasnjenje placanja dopunske kazne…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter