1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Lazar Kojić je novo pojačanje Radničkog! (FOTO)

Objavljeno: 16.09.22 u 16:34

Bivši vezista Proletera ponovo na terenu!

U samom finišu letnjeg prelaznog roka, Radnički Novi Beograd je angažovao veliko pojačanje za borbu u Mozzart bet Prvoj ligi Srbije. Nekadašnji fudbaler holandske Fortune Sitard, Lazar Kojić, pružiće svoj maksimum kako bi pomogao ekipi da ostvari što bolji plasman na tabeli.

Prema saznanjima HotSporta, Kojić je sa beogradskom ekipom potpisao jednogodišnji ugovor. Lazar je od prethodnu sezonu završio u Proleteru, gde je pružao odlične partije tokom dve godine u elitnom rangu srpskog fudbala.

FOTO: STARSPORT

Kojić je karijeru počeo u Brodarcu, gde je svojim igrama skrenuo pažnju holandske fudbalske javnosti. Karijera ga je odvela u redove Fortune, a potom je nastupao za OFK Bačku i Radnik iz Surdulice. 

Srbin je tokom leta dobio ponude iz nekoliko evropskih liga, ali je momak rođen 1999. godine odlučio da još jednu sezonu provede u Srbiji, kako bi pokazao kvalitet koji poseduje i dodatno se spremio za izazove koji ga očekuju.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter