0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

ZAJEDNIČKA MISIJA POVRATKA NA VRH: AdmiralBet vraća RK Crvenu zvezdu na staze slave!

Objavljeno: 15.09.22 u 12:58

Naša kompanija uz klub koji se vraća na velika vrata!

Rukomet je priuštio mnogo radosti navijačima na ovim prostorima kroz uspehe nekadašnje reprezentacije, ali i klubova. Među njima, rukometni klub Crvena zvezda je uvek bio jedan od vodećih sa istorijom dugom skoro 80 godina. Ubrzo po osnivanju, crveno-beli su uzeli titule, godinama bili u vrhu, a generacija iz 90-tih prošlog veka se okitila sa još tri krune.

 

Najbolja godina bila je 1995-96, kada je Crvena zvezda uz duplu krunu u Jugoslaviji igrala polufinale Kupa Pobednika Kupova.

 

Klub je oduvek bio rasadnik sjajnih igrača, setimo se samo Jovice Cvetkovića, Butulije, braće Peruničić. sadašnjeg predsednika, svojevremeno najboljeg pivota sveta Dragana Škbića, Žikice Milosavljevića i golmana Puljezevića i ostalih. Nemoguće je nabrojati sve, ali ni izmeriti koliki je doprinos Crvene zvezde uspesima ranije jugoslovenskog, sada srpskog rukometa.

 

Ono po čemu je Zvezda jedinstvena na balkanskim prostorima je ogroman broj navijača koji su i najveća vrednost kluba. Upravo zbog njih, novi projekat vraćanja Crvene zvezde na staze stare slave koji je započeo legendarni Dragan Škrbić izaziva ogromnu pažnju i dočekan je sa euforijom među zaljubljenicima u crveno-bele boje.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

 

Deo cele priče biće i kompanija AdmiralBet.

 

Postali smo betting sponzor Crvene zvezde čime nastavljamo sa podrškom srpskom sportu. Posle košarke, fudbala, vaterpola, na red je došao i trofejni rukomet. Sam sport ima ogroman potencijal, veliki broj igrača, zainteresovanost i medijska pokrivenost je takva da smo prepoznali interes da ulažemo u rukomet.

„Velika je stvar za rukomet i srpski sport da se Crvena zvezda vrati tamo gde joj je mesto. Radimo na tome da okupimo što više sponzora i stvorimo uslove za pravljenje kvalitetnog tima koji će imati najviše ambicije“, kaže predsednik crveno-belih Dragan Škrbić.

 

„Na tom put pomoć velikih biznisa je dobrodošla i neophodna. Vrlo mi je drago što je kompanija takvog renomea stala uz nas. AdmiralBet podržava pobednike i nadam se da ćemo opravdati očekivanja najbrojnijih navijača na Balkanu, ali i našeg betting sponzora. AdmiralBet će imati razlog da bude više nego zadovoljan ulaganjem u naš projekat“, zaključio je legendarni rukometaš.

 

Crvena zvezda je sjajan projekat, veliki klub koji praktično nema limita kada je napredak u pitanju. Okupili su jak tim u misiji vraćanja na nekadašnje pozicije, pa je AdmiralBet ponosan što će biti deo čitave priče.

 

„Širimo se na svim poljima, interes rukometa je i naš interes, pokrivamo sve veći broj sportova, one najpopularnije i najviše zbog velike baze, ali i prepoznavanja interesa šire zajednice. AdmiralBet je uvek uz najbolje i najveće, magnet Zvezde u svim sportovima je dobro poznat, imali smo i ranije odličnu saradnju sa gospodinom Škrbićem i verujemo da je spreman za ovaj izazov“, kaže Marko Ribarić CEO AdmiralBeta.

 

„Očekujemo najbolje moguće rezultate, afirmacija nove Zvezde koja ima navijače na prostorima bivše Jugoslavije na kojima i sami poslujemo, značiće mnogo na promociji kompanije. Ipak, glavni cilj je pomoć sportu, ulaganje u mlade, podizanje interesovanja za sport u celini“, dodaje Ribarić.

 

AdmiralBet nastavlja misiju, pomoći klubovima, stvarati uslove za bavljenje sportom, ali i promociju sopstvenog brenda.

 

Uspešni se prepoznaju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter