0
Evrobasket 2022

FOTO: FIBA

TRAŽIO SLIKU SA „IDOLOM“ A POTOM GA IZBACIO: Neverovatan turnir za naturalizovanog Poljaka! (FOTO)

Objavljeno: 15.09.22 u 08:46

Košarkaši Poljske plasirali su se u polufinale Evrobasketa jer su savladali velikog favorita Sloveniju rezultatom 90:87. Jedan od najboljih igrača pobedničke ekipe bio je Ej-Džej Sloter, naturalizovani košarkaš koji za tu zemlju igra već sedam godina.

NAJNOVIJE VESTI SA EVROBASKETA:

On je zabeležio 6 poena uz 6 skokova i 4 asistencije u iznenađujućoj pobedi svoje reprezentacije nad Slovenijom, koja je svojevrsni mali spektakl.

„Ovaj Evrobasket je lud. Ova neverovatna pobeda nad Slovenijom je nešto što ćemo pamtiti do kraja života. Retki su mislili da ćemo ih savladati, a mi smo ispisali istoriju. Francuska je paklen tim. Poznajemo ih, a ja sam igrao za Vensana Kolea i neki od njihovih reprezentativaca su mi bili saigrači. Pokšaćemo da ponovo šokiramo svet“, izjavio je posle utakmice plejmejker.

Inače kuriozitet jeste da je on pre nekoliko dana tražio sliku sa Lukom Dončićem i Nikolom Jokićem, a i pored statusa superzvezda koji pomenuti igrači imaju, jedini još uvek na turniru je ostao plejmejker rodom iz Kentakija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter