0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@ManCity

POGLEDAJTE MAGIJU ETIHADA I JEDAN OD NAJBOLJIH GOLOVA IKADA: Gvardiolu neodoljivo podseća na Krojfa i Ibrahimovića! (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.22 u 11:44

Mančester siti je pred svojim navijačim savladao Borusiju iz Dortmunda rezultatom 2:1. Nakon samo 11 minut Džud Belingem u drugom poluvremenu doneo je prednost Milionerima. Međutim – prvo Stouns u 80, a potom i Haland u 84. minutu doneli su preokret Sitiju za konačnih 2:1.

Upravo je Norvežanin postigao, usudiću se da kažem, jedan od najlepših golova ikada, barem sa tehničkog aspekta, jer je na asistenciju Kansela, takođe fantastičnu, spoljnim delom kopačke, odlično, petom matirao čuvara mreže gostiju i time izuzetno efektno doneo pobedu svom timu.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Gvardiola je nakon utakmice rekao sledeće:

„Prvi utisak koji sam imao… Setio sam se mog dragog prijatelja Ibrahimovića, koji ima tu neverovatnu sposobnost da podigne nogu (gestikulirao je Gvardiola koliko visoko) na krov. Erling je sličan. To je prirodno. Elastičan je, fleksibilan, sposoban da da taj završni udarac i sprovede loptu u mrežu. Ponekad se čovek zapita odakle mu to, kada vidi koliko je veliki. Ali to je verovatno nasledio od oca i majke.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter