0
Evrokupovi

FOTO: Starsport

PARTIZANOV ‘VOJNIK’ ISKREN: ‘Dobro smo igrali – Gol nas nije poremetio!’ (FOTO)

Objavljeno: 15.09.22 u 23:42

Smatra da se ekipa probudila tek u drugom delu susreta!

U okviru druge runde grupne faze Lige konferencija, fudbaleri Partizana dočekali su francusku Nicu. Utakmica na stadionu u Humskoj počela je u terminu od 21 čas, a glavni arbitar meča je premijerligaški sudija, Endru Medli. Duel u prestonici Srbije završen je bez pobednika, rezultatom 1:1, ali ipak ostaje utisak da je Partizan večeras mogao do celog plena. Nakon meča levi bek PartizanaSlobodan Urošević rekao je:

FOTO: STARSPORT

‘Dobro smo igrali, presekao nas je taj rani gol, nastavili smo sa igrom i posle toga, nastavili smo da stvaramo šanse, a nagrada je stigla u drugom poluvremenu. Imali smo još par izglednih situacija, ali nismo dali gol. Nedostajala nam je koncentracija u završnici akcija, ovo je Evropa, nećemo imati 15 šansi po utakmici. Moramo da koristimo što imamo.’ – rekao je Urošević, da bi potom dodao:

FOTO: FK Partizan

‘Zadovoljni smo svakim segmentom osim rezultatom. Videli smo da možemo da se nosimo sa njima, parirali smo im fizički, znamo kakva je francuska liga. Stvorili smo dosta šansi, ostaje žal za tim drugim golom koji nismo postigli.’

FOTO: Starsport

Smatra jedan od lidera tima da se ekipa kao i u ranijim utakmicama ‘probudila’ tek u nastavku susreta.

‘Nije bilo na taj način kao u Češkoj (buran razgovor u poluvremenu), sada smo samo rekli da moramo nastavimo, da igramo kao i do tada. Nije nas uopšte prvi gol poremetio, namestila se takva situacija, odbila se lopta i primili smo gol. Samo smo rekli da izađemo hrabro, da nastavumo i došla je nagrada.’ – zaključio je Urošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter