0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@juventusfc

OŠTRI SU MEDIJI U ITALIJI: „Vlahović ne zna da kontroliše loptu, daje loše pasove, često je u ofsajdu!“

Objavljeno: 15.09.22 u 18:25

Kriza drma Juventus.

Od početka sezone Stara dama se muči i sa igrom i sa rezultatima. Zabeležili su samo dve pobede i to protiv Sasuola i Specije, koji realno nisu taj nivo i u redovima Juvea se pobeda nad ovim timovima stavlja pod „obavezno“.

U Seriji A nalaze se na tek 8. poziciji.

Nezadovoljstvo svih kulminiralo je sinoćnjim porazom od Benfike u Torino – 2:1. Stara dama nakon dva kola nema nijedan bod u grupi sa PSŽ-om, Benfikom i Makabi Haifom.

Kako to obično biva, mediji odmah „udaraju“ po najplaćenijima i najboljim igračima. Tako se na meti kritika našao i naš fudbaler Dušan Vlahović.

Poznati Tutosport bio je oštar.

Vlahović ima platu od 7.5 miliona evra po sezoni, a ne može da iskontroliše loptu kako treba, daje loše pasove, često je u ofsajdu i to njegovom krivicom – pišu Italijani.

FOTO: Twitter/@juventusfc

Dušan je zaradio najgoru ocenu od svih igrača – četvorku.

Od početka se mučio da zadrži loptu, potvrdivši da je u crnom periodu. Nervozan, ne može ništa, a i kada nešto uradi, kada je dao gol za 2:2, on mu je poništen zbog ofsajda u kojem se našao De Šiljo. U zabrinjavajućoj je formi, i on i Alegri moraju da porade na tome da preokrenu ovu situaciju, jer je to previše važno za Juve – ocenili su italijanski mediji.

Filip Kostić je dobio malo bolju ocenu – 5.5.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter