0
AdmiralBet ABA Liga

Foto: Mega Mozzart/Ivica Veselinov

JOVANOVIĆ IZUZETNO NEZADOVOLJAN: ‘Da je 15 dana dovoljno, svi bi se pripremali od 15. septembra!’

Objavljeno: 15.09.22 u 22:28

Uz ‘večite’ definitivno će biti favoriti za samu završnicu ABA lige!

Budućnost polako privodi kraju formiranje rostera za narednu sezonu. Trener je doskorašnji strateg MegeVladimir Jovanović. Srpski stručnjak tvrdi da Budućnost kasni sa početkom priprema.

‘Jako je delikatna situacija od početka priprema. Krenuli smo 15. avgusta, ali smo imali samo četiri igrača. Uz momke iz omladinskog pogona i neke košarkaše koji su praktično bili gosti prethodnih mesec dana, uspeli smo da nekako napravimo trenažni proces. Zadovoljan sam kako su oni radili, ali daleko od toga da smo prešli neko gradivo.’ – rekao je Jovanović i potom dodao:

Willie Reed ABA Liga, plej of play off Crvena Zvezda – Buducnost 4. utakmica 24.5.2021. Maj 24. 2021. Podgorica, Crna Gora foto: STARSPORT

‘Počeli smo da se skupljamo početkom ove nedelje, kada su došli reprezentativci Bosne i Hercegovine, kasnije Crne Gore, na kraju Srbije i Kanade. Ovo je prvi dan da su svi u dvorani, ali i dalje nisu bili svi na treningu. Momci se jako dobro ponašaju, odlično treniramo, ali to je tek dva dana. Situacija u kojoj se nalazimo nije nimalo laka, ali uradićemo sve što je do nas da do početka zvaničnih utakmica izgledamo najbolje moguće u ovom momentu.’

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Vidno je Jovanović bio nezadovoljan činjenicom da će ekipa imati malo vremena da uigra za narednu sezonu.

‘Da je 15 dana dovoljno, svi bi počinjali pripreme 15. septembra. Ekipe koje igraju Evroligu pripreme počinju 15. avgusta, a da ne pričam o timovima iz ABA lige, koji su krenuli 1. avgusta, a mi praktično 12. septembra. Razlozi zbog kojih je ovakva situacija su objektivni, svi smo gledali te momke i navijali da što duže ostanu na Evropskom prvenstvu. Očekujemo dolazak Vajta, od sutra bi trebalo da počnemo da radimo u kompletnom sastavu. Daćemo sve od sebe da nadomestimo izgubljeno vreme.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter