1
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički Niš

JOŠ JEDAN POVRATNIK KOD LALATOVIĆA: Stiže napadač koji je svoju najbolju sezonu odigrao upravo u Nišu!

Objavljeno: 15.09.22 u 17:39

Ugovor do kraja sezone.

Od početka sezone je vrlo turbulentno u Nišu – loši rezultati, smene trenera i sve ostalo što ide uz to.

Radnički je danas i zvanično pojačao napad – Stefan Mihajlović je novi-stari napadač Nišlija. Šuškalo se o povratku napadača na Čair, a danas je i zvanično potvrđeno potpisivanjem ugovora do kraja sezone. Već danas se stavio na raspolaganje šefu stručnog štaba, Nenadu Lalatoviću.

Jasno je da će biti potrebno vreme da Mihajlović pronađe ritam nakon perioda neigranja posle odlaska iz Kine. Ono što je dobra vest za Radnički je da mesto napadača uopšte nije problem. Mladi Nikola Štulić igra sjajno – ima već 7 golova u Mozzart Bet Superligi Srbije.

Tu je i Sava Petrov koji ima svoju ulogu i mesto u timu, a čeka se i oporavak Miljana Škrbića, kojeg nema još od kraja prošle godine.

Stefan Mihajlovic Superliga Srbije Super Liga Partizan – Radnicki 7. Mart 2020. 7.3.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Mihajlović je na Čairu odigrao svoju najbolju sezonu u karijeru – na 29 utakmica bio je strelac čak 15 puta.

Karijeru je započeo u Zvezdinoj školi, čak i debitovao za prvi tim, zatim ga je karijera vodila redom u Slobodu iz Užica, Rad dva puta, Borac Čačak, Vojvodina, pa zatim prvi mandat u Radničkom nakon kojeg se seli u Kinu. Tamo je nastupao za dva drugoligaša.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter