1
Fudbal

FOTO: Twitter/@HNS_CFF

HRVATI PREDSTAVILI DRES ZA MUNDIJAL: Najki je definitivno ozbiljnija firma od Pume! (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.22 u 11:30

Nakon terora koji je proizvođan sportske opreme Puma sproveo nad svojim klijentima, uključujući i FSS, njihova rivalska kompanija Najki, na dresu Hrvata pokazala je kako se može biti inovativan ali i učinkovit.

Dres je nešto inovativnija verzija kockastog klasika koji je i turnira i turnir oduševljavao ljubitelje fudbala širom sveta, a čak se sviđa i kapitenu Vatrenih, Luki Modriću.

„Izuzetno sam ponosan što sam imao privilegiju najviše puta obući predivni hrvatski dres, pa se radujem novoj garnituri koja sledi prepoznatljivu tradiciju. Ta magična crveno-bela polja čine hrvatski dres najprepoznatljivijim na svijetu, a novi dizajn podseća me malo na 1998. godinu i legendarnu ekipu koja je inspirisala moju generaciju“, kaže legendarni Luka Modrić i dodaje:

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

„Takođe, jako mi se sviđaju atraktivan dizajn i privlačne boje na drugom dresu, siguran sam da će biti jako popularan među našim navijačima“.

0
0

1 Komentara

  1. Nike je bio i uvek ce ostati Nike…neka se stidi savez godinama kao i ostali savezi…NIKE bez ikakvog detalja je lepsi od bilo kog drugog proizvodjaca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter