0
Evrokupovi

FOTO: Crvena zvezda

CRVENO-BELI ZAOSTAJU NA POLUVREMENU: Trabzon pokazao kvalitet – Bukari imao dobru šansu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.22 u 19:31

Pokazali su kvalitet.

Fudbaleri Crvene zvezde trenutno igraju utakmicu druge runde Lige Evrope protiv turskog Trabzona. Nakon prvog poluvremena rezultat je 0:1, a jedini pogodak postigao je Marek Hamšik.

U prvih 10 minuta ovog susreta, nismo videli ozbiljnije prilike, ali jesmo nesmotrenost Kingsija Kangve. On je sa leđa povukao jednog protivničkog, zasluživši žuti karton. Domaći su preuzeli inciijativu i delovalo je da je sve u njihovim rukama.

FOTO: Crvena zvezda

U 15. minutu, Trabzon je imao dobru priliku, kada je jedan fudbaler šutirao sa oko 20 metara, a Borjan je sjajnom odbranom prebacio loptu u korner.

Pogodak za domaće videli smo već minut kasnije. Nakon dobrog centaršuta sa leve strane, Hamšik je sjajno zahvatio loptu glavom, dok ovog puta Milan Borjan nije imao šanse.

Najbolju šansu u prvom poluvremenu Zvezda je imala u 33. minutu u kontranapadu. Bukari je odlično trčao po desnoj strani, ušao je u šesnaesterac i šutirao, ali je golman domaćih poslao loptu u korner.

Deluje da su u drugom delu prvog poluvremena, nešto konkretniji bili fudbaleri Crvene zvezde, ali nisu uspeli da zatresu mrežu protivnika.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter