0
Evrokupovi

FOTO: Olympiacos FC (47🏆) @olympiacosfc

CRVENO-BELI PRAVE DRIM TIM: Bivši as Reala i Bajerna potpisao za Olimpijakos! (FOTO)

Objavljeno: 15.09.22 u 21:05

Ekipa iz Pireja se ne šali!

Balkan podrhtava u samom finišu prelaznog roka zahvaljujući fantastičnom poslu uprave Olimpijakosa. Aktuelni šampion Grčke gradi pravi drim tim! Nakon što su klub pojačali doskorašnji as Atletiko Madrida, Šime Vršaljko, kao i legenda Real Madrida, Marselo, crveno-beli nisu želeli da se zaustave.

Poznati novinar Fabricio Romano najavio je juče dolazak Hamesa Rodrigeza u Pirej, a ta informcija je zvanično potvrđena u četvrtak u popodnevnim časovima. Čuveni Kolumbijac je zadužio ‘desetku’ i obradavao brojne, vatrene pristalice crveno-belih.

Olimpijakos nastupa u Ligi Evrope, a barem na papiru važi za jednog od glavnih favorita za najviši plasman u tom takmičenju. Klub aktivno radi na dovođenju nekoliko pojačanja, poznata su i imena velikih želja. Grci će pružiti maksimum kako bi angažovali Dijadie Samasekua, Luku Milivojevića, Sedrika Bakambu, Pajtima Kasamija, kao i Omara Elabdeluija.

Rodrigez je nastupao za Envigado, Banfild, Porto, Monako, Real Madrid, Bajern Minhen, Everton i Al Rajan. Za nacionalni tim Kolumbije odigrao je 80 mečeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter