0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@juventusfc

ALEGRI NAKON NOVOG PORAZA STARE DAME: Ja, tim i ceo klub moramo bolje da radimo, nisam ugrožen!

Objavljeno: 15.09.22 u 12:16

Fudbaleri Juventusa su u baš lošoj situaciju, a sinoć su poraženi od strane Benfike na svom stadionu i to nakon preokreta. Srpski fudbaleri ponovo nisu imali zapažen meč, a trener Masimilijano Alegri je prokomentarisao svoje viđenje te situacije.

„Moja pozicija je ugrožena? Ne, teški trenuci su deo igre. Jedino što moramo da uradimo jeste da ćutimo i da radimo“, rekao je Alegri novinarima i potom nastavio: „Uradili smo dobar posao u prvih 20 minuta, a onda smo počeli da se povlačimo i da se suočavamo sa poteškoćama. Nakon 2:1 za Benfiku utakmica je pratkično bila gotova. Mogli smo da primimo još golova, imali smo šansu za pogodak na kraju, ali bi utisak i izdanje ostali isti. Ponavljam, moramo da ćutimo, radimo i rezmišljamo o narednom meču Lige šampiona. Ovakve stvari se dešavaju i dešavaće se opet, a mi moramo da se nosimo sa njima sa velikom odgovornošću. U nedelju imamo tešku utakmicu, pa ćemo nakon nje ponovo razmišljati o Ligi šampiona. Ništa nije izgubljeno“, rekao je Italijan,

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Za kraj je dodao sledeće.

„Nemam šta da zamerim ekipi i razumem poteškoće na psihološkom planu. Suočavali smo se sa teškim uslovima, penal je promenio tok utakmice na psihološkom planu. Normalno je da su očekivanja velika, ali činjenica je da nam nedostaje dosta važnih igrača. Teško uspevamo da odmorimo igrače koji već imaju mnogo utakmica u nogama. Sada se u Ligi šampiona situacija zakomplikovala, ali moramo da radimo mirno i odgovorno – ja, tim i ceo klub“, zaključio je Alegri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter