0
Dejvis kup

Viktor Troicki 17.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

TROICKI NAKON „METLE“ ŠPANACA: Mnogo neiskorišćenih šansi, ali imali smo priliku!

Objavljeno: 15.09.22 u 09:24

Selekcija Srbije je „počišćena“ u Dejvis kupu od Španije, koja nije na raspolaganju imala najboljeg tenisera sveta, Karlosa Alkaraza. Najpre je Laslo Đere izgubio od Ramosa Vinjolasa posle preokreta 2:6, 7:6, 7:5, potom je Kecmanović izgubio od Bautiste- Aguta sa 7:6 , 7:6, a i dubl Lajović-Ćaćič izgubio je posle povratka rivala.

Sleketor naše selekcije Viktor Troicki otkrio je zašto nije bilo Filipa Krajinovića.

„Filip nije bio sa nama. Ostao je u hotelu. To je bio razlog. Ne znam da li ste ga videli negde okolo, ali on nije bio sa nama. Fizički nije dobro. Nije spavao dobro. Imao je blago trovanje hranom. Nadam se da će biti bolje“, rekao je Troicki i osvrnuo se na mečeve:

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

„Mnogo neiskorišćenih šansi. Znali smo da igramo protiv favorita Španije na njihovom terenu. Definitivno težak zadatak. Ali bez Alkaraza, iskreno, mislim da smo imali priliku barem da bude izjednačeno pred dubl. Bila su ovo tri teška meča. Momci su dali sve od sebe. Nažalost, sreća danas nije bila naš saveznik. Moramo da se oporavimo, razmislimo i vratimo fokus za meč protiv Koreje“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter