0
Fudbal

Zdravko Kuzmanovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Proleter Novi Sad v Crvena Zvezda Novi Sad, 20.02.2022. foto: Starsport.rs ©

ZDRAVKO KUZMANOVIĆ PRIČAO ZA RUSKE MEDIJE: Vidim Srbiju kao drugu u grupi – naši fudbaleri vole da igraju u Rusiji!

Objavljeno: 14.09.22 u 11:31

Veruje da možemo u nokaut fazu.

Doskorašnji sportski direkto Proletera i proslavljeni srpski reprezentativac Zdravko Kuzmanović pričao je za ruske medije o srpskim fudbalerima u ruskoj ligi, Dejanu Stankoviću, kao i predstojećem SP u Kataru.

Drago mi je što mnogo igrača iz Srbije igra u Rusiji. Srpski fudbaleri vole da igraju u Rusiji jer je jako takmičenje, a može da se zaradi i dobar novac – počeo je Kuzmanović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Potom je upitan da prokomentariše trenersku karijeru Dejana Stankovića. Kuzmanović je istakao da bi Stanković sigurno razmotrio ponudu iz ruske lige ako bi stigla, ali da misli da je realniji odlazak u Italiju.

Stanković je bio sjajan igrač, a pokazao se i kao trener odlično u Crvenoj zvezdi – osvajao je titule, igrao u Ligi šampiona. Sada treba da odluči šta će sledeće da radi, a sigurno da će ga ruska liga zanimati, ako dobije zvaničnu ponudu naravno. Mislim da može da se preseli u Italiju, gde je proveo veliki deo karijere.

Uros Racic (C) Dusan Tadic (L) and Luka Jovic
Srbija v Slovenija – UEFA Nations League-League B-Group
Beograd, 05.06.2022
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Za sam kraj, Kuzmanović je izneo očekivanaj od selekcije Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru. On je istakao da Srbiju vidi u nokaut fazi, a da će prvo mesto u grupi zauzeti Brazil.

Vidim Srbiju kao drugu u grupi. Brazil je sigurno favorit, jer imaju moćan tim. Ali Srbija i Švajcarska će se vboriti za drugo mesto. Pratim Švajcarsku, ali ne mislim da će uspeti da prođu u plej-of – zaključio je Zdravko Kuzmanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter