0
Fudbal

goalkeeper Djordje Petrovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki V Napredak Beograd, 02.03.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

SRPSKI GOLMAN BLISTAO U MLS LIGI: Odbranio je penal, a potom i 4 šuta za manje od 30 sekundi! (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.22 u 08:46

Ovo će mu dodatno podići cenu.

Fudbaleri Nju Ingland Revolušna poraženi su od Hjuston Dinama sa 3:1, a od većeg debakla izvukao ih je srpski golman Đorđe Petrović. On je u MLS ligu otišao zimus iz redova Čukaričkog, dok je vrlo brzo uspeo da se nametne i pokaže sve svoje kvalitete.

Petrović je prvo u 33. minutu odbranio penal Fereiri, a u 70. minutu zabeležio je čak 4 odbrane za samo 30-tak sekundi.

Ipak, 4 minuta nakon promašenog jedanaesterca domaći su stigli do vođstva. Uspeli su gosti da izjednače u 63. minutu, ali je nakon odličnih odbrana Petrovića, Hjuston poveo sa bele tačke u 76. minutu.

Konačan rezultat postavljen je 10-tak minuta kasnije, ali i pored 3 primljena gola, Petrović je bio najbolji igrač Hjustona na ovom susretu.

Đorđe Petrović je u prvi tim Čukaričkog ušao 2017. godine, dok je branio u IMT-u na pozajmici. Takođe, ne treba zaboraviti i da se našao na spisku A reprezentacije Srbije, dok je u mladoj bio standardan.

Pri odlasku u SAD, Čukarički je na ovom transferu zaradio oko milion dolara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter