0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

SPREMNI SU ZA DUEL SA TRABZONOM: Zvezda odradila trening na ‘Šenol Gunes’ stadionu!

Objavljeno: 14.09.22 u 19:08

Fudbaleri Crvene zvezde su od 18 časova istrčali na teren i odradili poslednji trening pred meč sa Trabzonom.

Utakmica drugog kola grupne faze Lige Evrope je na programu u četvrtak od 18 časova i 45 minuta.

FOTO: FK Crvena zvezda

Odmah nakon konferencije za štampu na kojoj su bili šef stručnog štaba Miloš Milojević i defanzivac Nemanja Milunović, započeo je i trening na kom su predstavnici medija imali mogućnost da borave samo na uvodnom delu koji je trajao nešto manje od 30 minuta. Uprkos sitnoj kiši koja je smetala izabranicima Miloša Milojevića, bili su maksimalno fokusirani i veoma orno pristupili obavezama koje su postavljene pred njih.

FOTO: FK Crvena zvezda

Nakon zagrevanja preko celog terena, usledila je ševa na malom prostoru, a onda je stručni štab fudbalerima podelio markere. Krenulo je taktičko uigravanje na čitavom terenu stadiona „Šenol Gunes“, koji ima kapacitet da primi nešto više od 40 hiljada ljudi. Konstantno je Milojević savetovao fudbalere, korigovao detalje i motivisao ih da se još više bore. Nema dileme da šef stručnog štaba našeg tima veruje u to da sitnice prave razliku i upravo zato smo bili oduševljeni stvarima koje je primećivao na trenigu.

FOTO: FK Crvena zvezda

Osim kiše koja je sitno padala tokom većeg dela treninga, svi uslovi za igru su tu, a travnata površina je u fenomenalnom stanju. Atmosfera kao i uvek na maksimalnom nivou kada su u pitanju fudbaleri Crvene zvezde, koji su i na poslednjem trneningu pred meč pokazali da su spremni za utakmicu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter