0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

RENDULIĆ NAKON POBEDE U LIGI ŠAMPIONA: Igrali smo sa dva igrača manje, ponosan sam!

Objavljeno: 14.09.22 u 23:48

Omladinci Crvene zvezde savladali su Omoniju rezultatom 1:0 u okviru prvog kola Lige šampiona za mlade, a utiske posle trijumfa, svestan da nas za tri nedelje čeka revanš na Kipru, izneo je šef stručnog štaba Zoran Rendulić.

Nisam u dosadašnjoj karijeri imao priliku da vodim ni sličnu utakmicu ovoj, pogotovo u poslednjih 20 minuta kada smo praktično igrali sa dva igrača manje. Međutim, ovo je jedini i pravi put kako treba da se ponašaju igrači Crvene zvezde. U prvih 15, 20 minuta smo izgledali mnogo dobro i onako kako želim, ali nismo mogli da zaokružimo našu ideju zbog crvenog kartona koji je dobijen iz prevelike želje. Ponosan sam na odnosu u drugom poluvremenu, kada smo znali da imamo igrača manje, a opet napadali i želeli i mogli da rešimo utakmicu, ali dobro. Ima još da se igra i revanš, ali ovo je pravi put – počeo je Rendulić.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Bilo je problema sa zdravstvenim biltenom, i to ne samo kada su u pitanju povređeni Đurić i Radujko.

Imali smo Lekovića i Stankovića koji jesu prvotimci, ali nisu u ritmu i dugo nisu imali utakmicu, ali su izdržali 90 minuta. Nedeljković takođe dugo nije trenirao, ovo mu je druga utakmica, Mimoviću prva… Bilo je četiri, pet igrača van ritma u tom smislu, ali smo pobedili na glavu i karakter.

Revanš susret je zakazan za 5. oktobar u Nikoziji sa početkom od 18 časova.

Biće nam lakše u revanšu, jer ih znamo, ali poznaju i oni nas. Ipak, mislim da smo kvalitetnija ekipa, ali moramo da odigramo još bolju utakmicu nego u Beogradu da bi prošli dalje – podvukao je Rendulić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter