0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PETRIĆ O BORBI ZA MESTO PREDSEDNIKA U SD: Dosta stvari bi trebalo da se sredi u Sportskom društvu Partizan! (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.22 u 13:44

Nije mogla konferencija za medije da prođe bez pitanja o dešavanjima u SD Partizan.

Najburnije vesti stižu iz dana u dan, iz sata u sat iz redova SD Partizan gde se za vlast bore Ostoja Mijailović i Milorad Vučelić. Mnogima se ne dopada što se ovaj sukob iznosi javno i mnogi misle da bi bilo mnogo bolje da se stvar reči u četiri oka.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Bio sam fukncioner i u ovoj situaciji kad ne znam gde mi je ono gde sedim, a gde glava, ne razmišljam previše o tim stvarima. Već sam bio u sličnoj priči 2016, davao neke savete, možda su nekom delovali smešno, ali sve ovo utiče i na sliku u FK“ rekao je Gordan Petrić, a onda otkrio da li na svlačionicu utiče celokupna situacija u SD.

„Neki igrači čitaju, neki gledaju, neki ne razumeju… Obratiću pažnju na to da ne razumeju, jer ne bi trebalo da se opterećuju, kao što se ni ja ne opterećujem“ za kraj je Petrić poručio:

„Dosta stvari bi trebalo da se sredi u Sportskom društvu Partizan. Moj predlog je da sednu i razgovaraju. Pomognu li SD, pomoćiće i svakom klubu“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter