11
Domaći fudbal

Srdjan Mijailovic i Petar Skuletic (D) Cukaricki - TSC, Superliga Srbije 12.3.2022. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NOVI TRANSFER CRVENE ZVEZDE: Dodatno je pojačan vezni red – još jedan povratnik stiže na Marakanu!

Objavljeno: 14.09.22 u 10:10

Sjajan posao crveno-belih.

U samom finišu prelaznog roka, srpski šampion Crvena zvezda je prema saznanjima Sportala, u svoje redove vratila Srđana Mijailovića. Crveno-beli su dogovorili transfer sa Čukaričkim, gde je Mijailović nastupao od 2020. godine.

Mijailović će u Zvezdi igrati na poziciji defanzivnog veziste, gde će deliti minute sa Sanogom. Pošto je rok za registraciju za Ligu Evrope istekao, doskorašnji fudbaler Čukaričkog igraće samo domaću Mozzart Bet Superligu Srbije.

Srdjan Mijailovic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Cukaricki v Radnicki Nis
Beograd, 02.05.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Iako se u poslednje vreme dovodio u vezu sa Partizanom, dok crno-beli nisu uspeli da se dogovore sa Čukaričkim, najviše zbog finansija. Ipak, Crvena zvezda je očigledno poslala znatno bolju ponudu, pa je posao brzo dogovoren.

Mijailović je u Čukaričkom pokazao da je jedan od najboljih fudbalera u ligi na toj poziciji i zasluženo će ponovo obući dres Crvene zvezde koji je nosi od 2010. do 2013. godine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

11 Komentara

  1. Glupi stvore! Kangva je igrac ni za napad ni odbranu. Obe smo izgubili jer smo igrali bez Sanoga kao zadnjeg vwznog. Kangva je veliki promasaja i nece dugo

    0
    0
    Odgovori
  2. Mićko je dobar igrač,a Živković nije ništa pokazao,pružena mu je šansa ali je nije iskoristio. Nije nigde otišao jer nema ponude za njega,prima dobru platu i nije u konkurenciji za prvi tim,čeka da mu ugovor istekne.

    0
    0
    Odgovori
  3. Neko u Zvezdi debelo nije normalan vrača groblje od igrača pored talenata koji sjede na klupi i onda odlaze jer im se ne da šansa,imali ste Bakajoko,Živković ,Ohi vrhunski fudbaleri koje ste otjerali i sad fale a dovodite istrošene leševe.Ovakva Zvezda sa antitrenerom koji ne vidi da je osovina veznog reda Kanga-Kvanga jer daje brzinu a sa Sanogom sporost i letargiju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter