0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@fc_astana

NIJE U SRBIJI NAJGORE: Blagojević oteran posle sjajnih rezultata, srpskog stratega smenili na pragu duple krune! (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.22 u 18:42

Doskorašnji trener Astane Srđan Blagojević smenjen je nakon niza, verovali ili ne, odličnih rezultata. Kazahtsanski velikan se trenutno ne nalazi u najboljoj situaciji, što se finansijskog aspekta tiče, budžet je na decenijskom minimumu.

Ipak, naš strateg je i pored toga uspevao da napravi rezultat. Trenutno je njegova, sada već bivša ekipa, na drugoj poziciji šampioanta te zemlje, u momentu smenjivanja zaostala je za prvoplasiranim Aktobeom svega dva boda. Nakon smene vlasnika, i iznenadnog otkaza za Blagojevića, usledio je poraz na domaćem terenu, u derbiju sa Tobolom, dok se bodovna razlika povećala na pet poena, šest kola pre kraja.

Takođe je izvanredna forma ekipe iz prestonice nekadašnje sovjetske republike vredna pomena, neračunajući poslednji meč koji Srđan nije vodio, u seriji od 10 mečeva u domaćem prvenstvu bez poraza, tačnije od juna nisu izgubili meč, a u poslednjih šest mečeva gol razlika tog tima je bila 17-2.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Takođe je Astana došla do polufinala kupa te zemlje, tako da je Blagojeviću uskraćena prilika za duplu krunu, sa realno limitiranim timom i budžetom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter