7
Evrokupovi

FOTO: Screenshot

NAVIJAČI DINAMA ZGROZILI EVROPU, NACISTIČKI POZDRAV UOČI DUELA LIGE ŠAMPIONA: Oršićeva majstorija ostala u senci skandala! (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.22 u 20:11

Ovome definitivno nije mesto u sportu!

Danas se od 18:45 odigrava meč AC Milana i Dinama iz Zagreba u okviru grupne faze Lige šampiona. Utakmicu su za sada obeležila dva potpuno različita događaja u pravom smislu te reči.

https://twitter.com/Gol12Futbol/status/1570110274144997378

Da počnemo od onoga lepšeg. Više puta do sada Oršić nam je pokazao i dokazao o kakvom majstoru fudbalske igre se radi. Nakon što je ‘matirao’ Čelsi u prvom kolu Lige šampiona, sada je i protiv Milana ‘prosuo malo magije’ i po ko zna koji put zadivio Evropu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели BenchWarmers (@bewarmers)

Ipak, gol Oršića pao je u drugi plan, kada se pojavio snimak Dinamovih navijača. Naime, korteo koji je išao prema ‘San Siru’ gestikulirao je nacističkim pozdravima, na šta je fudbalska Evropa ostala zgrožena, jer ovakvim stvarima odavno nije mesto u sportu.

0
0

7 Komentara

  1. Pa kaznite ih debelo.kaznite sta drugo, fasizam treba saseci u korenu,.Dinamo izbaciti iz takmicenja i sve klubove ciji navijaci ovako se ponasaju i stvar resena, ove mlade fasiste njih je trebalo legitmisati i zabraniti im ulazak u evropu za nekih 10.g i stvar resena…evropo reaguj odmah

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter