0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/gnkdinamo

MOŽE LI DINAMO DO NOVOG IZNENAĐENJA PROTIV MILANA: Efbet nudi specijal za Ligu šampiona! (FOTO)

Objavljeno: 14.09.22 u 11:02

Večeras je na programu 9 mečeva.

Liga šampiona, nastavlja se i večeras, a 9 susreta gledaćemo u dva termina. Prvo će se od 18.45 sastati Milan i Dinamo iz Zagreba, kao i Šahtjor i Seltik, dok će ostali susret biti odigrani od 21 čas. Hrvatski šampion je protekle sedmice uspeo da iznenadi Čelsi, a mnogi se nadaju da mogu da naprave ozbiljne probleme i Milanu.

Naš beting partner Efbet nudi sjajne kvote, kao i specijalne ponude na večerašnje mečeve. Kompletnu ponudu možete pogledati OVDE, a mi vam izdvajamo ono najbolje.

Kvota da će Dinamo slaviti na gostovanju u Italiji je 11, na nerešen ishod je 6, dok je na pobedu Milana ponuđen koeficijent 1.32.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by efbet (@efbet.rs)

Efbet je speremio i specijalnu ponudu za susret Mančester sitiBorusija Dortmund. Za pobedu Sitija i više od 3.5 gola na meču, ponuđena je kvota 2.35.

Još jedan sjajan duel očekuje nas u Italiji, gde će Juventus ugostiti Benfiku. Mnogi su se iznenadili kada su videli ovako visoku kvotu na ekipu u kojoj igra Dušan Vlahović, ali nikako ne treba potceniti Benfiku.

POBEDA JUVENTUSA – 2.40
NEREŠEN ISHOD – 3.50
POBEDA BENFIKE 3.35

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter