0
Evropske lige

FOTO: FC Fiorentina

LUKA JOVIĆ SE PRISETIO MEČA SA ŠVAJCARSKOM: Nećemo dozvoliti da nam se to ponovi!

Objavljeno: 14.09.22 u 11:56

Svi željno iščekuju Svetsko prvenstvo.

Srpski fudbaler Luka Jović, nakon 3 godine u Realu iz Madrida, prešao je u Fiorentinu, gde će imati znatno veću ulogu. Jović je sigurno jedan od igrača na koje selektor Dragan Stojković Piksi računa, a u jednom intervjuu, srpski napadač je istakao da svi žele da izbore mesto za Katar.

Bliži se Svetsko prvenstvo i naravno da sve više razmišljam o tome. Svima nam je Mundijal u glavi, svi želimo da izborimo mesto u avionu za Katar i da budemo što spremniji. Bio sam u Rusiji 2018. i shvatio sam da je to doživljaj koji nikad ne možeš da osetiš u klubu. To je nešto sasvim drugačije – počeo je Jović.

Potom se prisetio i utakmice sa Švajcarskom sa SP 2018. godine, kada je Srbija poražena, dok se ispostavilo da je taj susret odlučio da naša selekcija ne prođe grupnu fazu.

– Sigurno da hoće. To je utakmica koja nas je izbacila sa SP, a mnogo je igrača u reprezentaciji koji su igrali i pre četiri godine. Samo mi znamo kako smo se tad osećali. Nećemo dozvoliti da nam se u Kataru ponovi situacija iz 2018. Najvažnije je da gledamo sebe, imamo izvanredne igrače, prave lidere, momke koji su u sjajnoj formi – zaključio je Jović.

VESTI O FUDBALSKOJ REPREZENTACIJI SRBIJE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter