0
Košarka

Kosarka-KK Partizan season 2020-2021-Ostoja Mijailovic President Predsednik KK Partizan Interview Beograd, 24.12..2020. foto: Srdjan StevanovicSrdjan Starsportphoto ©

KAO ŠTO SE I OČEKIVALO: Košarkaški klub Partizan podržao Ostoju!

Objavljeno: 14.09.22 u 16:31

U Partizanu je ovih dana vladao haos oko izbora novog predsednika JSD, a na kraju, kako stvari stoje, Ostoja Mijailović je završio na toj funkciji. Kao što se i očekivalo, košarkaška sekcija društva, podržaja je kandidaturu svog prvog čoveka.

„Košarkaški klub Partizan je podržao kandidaturu predsednika Ostoje Mijailovića na mesto prvog čoveka JSD Partizan. U svetlu promena koje su se u našem sportskom društvu dogodile 12. septembra, KK Partizan izražava uverenje da za sve klubove koji čine JSD Partizan dolaze bolji dani.

Od dolaska Ostoje Mijailovića na mesto predsednika našeg kluba, organizaciona i finansijska situacija u klubu je neuporedivo bolja. Od oktobra 2017. godine do danas fukcionišemo bez ikakvih poteškoća, a ogledalo rada je i trenutni sastav našeg prvog tima, odnosno sastav našeg stručnog štaba na čelu sa Željkom Obradovićem.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

Čvrstvo smo uvereni da će takav model poslovanja biti prenet na rad u JSD Partizan.

Istovremeno, klub izražava podršku svim članovima nove Uprave JSD Partizan, od predsednika Ostoje Mijailovića, Željka Obradovića, Marka Nikolića, Željka Tanaskovića i svih ostlaih, sa željom da dešavanja na poslednjoj Skupštini ostanu u prošlosti i da svi klubovi našeg sportskog društva kao jedan rade u smeru oporavka i prosperiteta klubova JSD Partizan.“ – stoji u saopštenju KKP koje smo preneli u celosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter