0
ATP

Tennis-ATP Serbia Open 2022-Novak Djokovic (SRB) v Miomir Kecmanovic (SRB) Beograd, 21.04.2022. foto: Starsrport/Serbia Open

IZGUBIO I KECMANOVIĆ: Za srpskog tenisera taj-brejk dva puta bio koban!

Objavljeno: 14.09.22 u 22:12

Ni Miomir nije bio daleko od pobede.

Miomir Kecmanović poražen je od strane Roberta Bautiste-Aguta u drugom susretu Dejvis kupa između Srbije i Španije – 2:0.

Nakon što je Laslo Đere ozbiljno „flertovao“ sa pobedom protv Ramosa-Vinjolasa, ni Kecmanović nije bio daleko.

Odlično je krenulo za srpskog tenisera, brejkom i vođstvom. Međutim pri rezultatu 3:2 ispustio je brejk prednosti i iskusni Španac se potpuno vratio u igru.

Došlo je do taj-brejka, gde je naš teniser nažalost pao. Rezultat 7-5 u taj-brejku za ukupnih 7:6 u prvom setu.

Drugi set krenuo je brejkom Bautiste-Aguta, međutim Kecmanović se nije predavao. Uspeo je da sredinom seta uzvrati brejk, ali je već u narednom servis gemu dozvolio Špancu da ponovo napravi brejk.

Još jedno je pri rezultatu 5:4 uspeo da pokaže svoj karakter Miomir i da stavi do znanja protivniku da mu neće dati da lako dođe do pobede. Izjednačio je, a meč je otišao u novi taj-brejk.

Počeo je mini brejkom Kecmanović, ali je ipak sve vrlo brzo prosuo, a taj-brejk drugog seta završio se identičnim rezultatom kao i u prvom – 7-5.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter