0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

IBRAHIMOVIĆ OTKRIO KADA ĆE U PENZIJU: Evo šta je rekao!

Objavljeno: 14.09.22 u 12:15

Legenda evropskog i svetskog fudbala, Zlatan Ibrahimović u razgovoru za Gazetu je otkrio kada će se vratiti na teren, još koliko će igrati fudbal, kako mu izgleda Milan ove sezone…

Šveđanin poreklom iz Bosne i Hercegovine će uskoro ući i u petu deceniju života, odnosno 3. oktobra kada slavi 41. rođendan, ali fudbal još ne namerava da prestane da igra. Ima dosta njegovih vršnjaka, kao i mlađih, koji su odavno otišli u penziju, a neki već postali i treneri. Zlatanu to još nije u planu, a sada mu je prvi cilj da se što pre oporavi i pomogne saigračima u sezoni u kojoj brane Skudeto. Trenutno mu je zabranjeno da trči, ograničen je samo na teretanu, a njegov povratak se predviđa za januar.

„Svakodnevno naporno radim kako bih se vratio“ bile su prve reči Ibrahimovića za Gazetu, a onda je odgovorio na pitanje kada će doći do povratka.

„Videćete. Čuće se za mene i kad se vratim, na to možete da računate. Povratak će biti nasilan“ onda je istakao koliko trenira.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Svaki dan, nekoliko puta. Sve u životu zahteva strpljenje, tako i proces oporavka“ rekao je Zlatan, a onda prokomentarisao savet legendarnog Zvonimira Bobana da ode u penziju, jer ne može da pruža više partije na istom nivou kao nekada.

„Sve zavisi. Kad budem video jačeg fudbalera od mene prestaću da igram. Samo, još ga nisam spazio“ u svom stilu zaključuje Ibrahimović, a onda je dobio pitanje da li je Milan jači sada nego prošle sezone.

„Da, da! Jači smo nego minule sezone. Imamo bolji tim, odradili smo kvalitetan prelazni rok i sad imamo više opcija na klupi nego lane. Sviđa mi se kako izgleda ekipa. Da je suprotno, ne bih bio njen deo“ bio je jasan Zlatan, a za kraj je rekao koji mu se novajlija najviše dopada.

Šarl de Katelere je vrhunski fudbaler. Samo mu dajte malo vremena da odraste“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter