1
Evrobasket 2022

FOTO: FIBA

DONČIĆ NAKON ŠOKANTNE ELIMINACIJE: Ne znam šta bih rekao o sudijama!

Objavljeno: 14.09.22 u 23:26

Košarkaši Poljske plasirali su se u polufinale Evrobasketa jer su savladali velikog favorita Sloveniju rezultatom 90:87. Luka Dončić je nakon meča rekao sledeće:

„Odigrali su neverovatno, veliki uspeh za njih. Što se nas tiče … nismo odigrali kako smo hteli. Nije bilo energije, ali smo se borili do kraja. Još jednom svaka im čast„, a nije želeo da komentariše suđenje:

Ne znam šta bih rekao o sudijama. Uvek ću igrati za Sloveniju, kada god mogu i ako sam zdrav.“

NAJNOVIJE VESTI SA EVROBASKETA:

Ne znam šta da kažem, nisam bio na 100%, dobio sam injekciju na poluvremenu, ali to nije razlog zašto sam odigrao loše. Razočarao sam ekipu i celu naciju… moram da budem bolji„, dodao je Dončić

Za mene je najlepše igrati za Sloveniju. Borili smo se svi kao jedan, ali porazi su deo sporta. To je tako. Svi smo želeli da se borimo za medalju.“

Još jednom se osvrnuo na trijumf Poljaka.

Znam da su nas svi videli kao favorite, ali Poljska ima sjajnu ekipu, moram da im čestitam. Evorbasket je bio sjajan, puno odličnih timova je igralo. Publika je mogla da vidi sjajne predstave„.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter