0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DIJABATE PRED NICU: Sad su karte u našim rukama! (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.22 u 13:31

Pored šefa stručnog štaba crno-belih, Gordana Petrića, na konferenciji za medije našao se i Fuseni Dijabate.

Da nije Partizan primio pogodak u Češkoj za 3:3, sigurno da bi junak meča bio Dijabate, koji je poravnao rezultat na 2:2 sa igračem manje u polju. Bilo kako bilo, brzo krilo je pokazalo svoj pun potencijal i šta navijača Partizana mogu da očekuju od njega na velikim mečevima.

„Od Dijabatea očekujem da nastavi da pruža ono što je davao u poslednje vreme. Želim da bude još konkretnij, jer sam siguran da ga se plaše. Trebalo bi to da iskoristi. Odbrambeni igrač se vraća u bekovski ples kad Fuseni ima loptu, ne napada ga rano. Još samo da popravi statistiku, po broju golova i asistencija.“ rekao je Petrić šta očekuje od najvećeg letnjeg pojačanja crno-belih u predstojećim mečevima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Sad su karte u našim rukama. Na nama je da dobro počnemo utakmicu, pokažemo karakter do kraja i da uz pomoć navijača postignemo što bolji rezultat“ bile su prve reči Dijabatea, koji se potom dotakao Kaspera Šmajhela, čuvara mreže Nice.

„Igrali smo zajedno, ali nismo toliko bliski, da budemo prijatelji. Poznajem njegove kvalitete, na nama je da ga napadnemo. Sa dovoljno karaktera i volje možemo uspeti. Iako govorim francuski, neću sa defanzivcima Nice komunicirati na terenu, ovo je meč kao svaki drugi“ zaključio je Fuseni Dijabate.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter