0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDU ČEKA LIGA ŠAMPIONA: „Nastojimo da radimo dobre stvari“, evo koji igrači donose sigurnost i iskustvo!

Objavljeno: 13.09.22 u 15:33

Omladinska selekcija Crvene zvezde će u sredu, 14. septembra od 19 časova dočekati ekipu Omonije, u okviru prvog kola Lige šampiona za mlade, a očekivanja pred evropski izazov izneo je strateg crveno-belih Zoran Rendulić.

Prva utakmica u omladinskom fudbalu je drugačija u odnosu na seniorski. Sigurno da ćemo se bolje upoznati sa protivnikom, kako mi sa njima, tako i oni sa nama. Nastojaćemo da u utakmici radimo one stvari koje nas karakterišu, kako ofanzivno, tako i defanzivno, a cilj je da se rival nama prilagodi. Videćemo kako će to izgledati na terenu… Znamo i da su oni nedavno počeli prvenstvo – počeo je Rendulić.

Utakmica će se igrati na stadionu „FK Voždovac“, koji je pokriven veštačkom travom, što ide u prilog našem timu…

Sigurno da nam to više odgovara. Moći ćemo da igramo ofanzivno od prvog minuta i da vidimo njihov odgovor. To će nam dosta značiti, kako bi se još bolje pripremili za drugi meč. Za tri dana igramo i utakmicu protiv Čukaričkog, tako da nam svakako više odgovara što igramo na domaćem terenu.

Dodatnu sigurnost doneće i prvotimci Nikola Stanković, Nemanja Motika i Stefan Leković, koji su licencirani za ovaj dvomeč.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Nema sumnje da će nam doneti sigurnost i iskustvo. Ostali igrači će imati priliku da vide kako izgleda igra prvotimaca Crvene zvezde. Svakako, jedan veliki plus i kvalitet za nas, pre svega na takmičarskom nivou.

Na raspolaganju Zoranu Renduliću biće svi igrači osim Lazara Đurića i Stefana Radujka, koji se i dalje oporavljaju od povreda.

Svi igrači su spremni i orni za igru, osim kapitena Lazara Đurića koji se još uvek nije oporavio od povrede, ali i Stefana Radujka koji se polako vraća u trenažni proces. Videćemo kada je reč o sastavu ko će zaigrati, dosta toga zavisi i od pravila u smislu dužine boravka igrača u klubu.

Istakao je Rendulić da je pred ekipom težak raspored, ali i naglasio da će se u ovakvim mečevima pokazati pravi kvalitet tima.

Mi smo Crvena zvezda i to je potpuno normalno. I kada protivnik nije neka ozbiljnija ekipa, oseća se pritisak. U ovim utakmicama ćemo pokazati da li smo pravi i da li smo spremni za Evropu. Imamo na raspolaganju dovoljan broj igrača i nadam se da su svi shvatili da nas čeka ozbiljan i težak raspored i da svi moraju biti maksimalno fokusirani i spremni – zaključio je Rendulić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter