0
Košarka

FOTO: KK Crvena zvezda

ZVEZDA OTPUTOVALA NA TURNIR U TURSKU: Crveno-beli će imati najtežu proveru do sada!

Objavljeno: 13.09.22 u 17:58

Pravi test za novu ekipu.

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Antaliju gde će imati ozbiljne provere od 14. do 18. septembra. Prvi meč će odigrati protiv ekipe Monaka u sredu od 19 časova.

Drugi pripremni meč na turniru ekipu Crvene zvezde očekuje dva dana kasnije, a treći u nedelju 18.09. Medijima se pred put obratio trener srpskog šampiona Vladimir Jovanović koji je istakao da ih očekuju 3 dobre provere.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Očekuje nas put i turnir u Antaliji, sigurno i tri dobre provere na turniru, počev od ekipe Monaka koja je Evroligaš. Rezultat zaista nije u prvom planu, već želimo da petodnevni boravak u Antaliji maksimalno iskoristimo. Osim utakmica koje će nam značiti, ovaj turnir iskoristićemo na najbolji mogući način, za uigravanje i poboljšanja. Ono što me posebno raduje je da su svi igrači zdravi i da ćemo osim Nedovića biti gotovo kompletni u Turskoj, istakao je Jovanović pred put.

Nakon turnira u Antaliji, košarkaši Crvene zvezde učestvovaće i na turniru na Kipru gde 23 i 24.septembra igrati protiv Peristerija i Olimpijakosa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter