0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

ZMAJEVI ‘UKRALI’ VOŠINOG BISERA: Veliko pojačanje ‘sletelo’ na Krov!

Objavljeno: 13.09.22 u 21:58

Sjajan posao uprave Voždovca!

Fudbalski klub Voždovac potpisao je danas ugovor sa Mihajlom Neškovićem, doskorašnjim fudbalerom Vojvodine koji igra na poziciji krilnog napadača.

Momak rođen u Šidu 2000. godine ponikao je u novosadskom klubu, a za prvi tim Stare dame odigrao je 70 utakmica. Jednu sezonu bio je na pozajmici u Inđiji gde je ostvario učinak od četiri pogotka i četiri asistencije na 36 mečeva. Takođe, prošao je sve mlađe reprezentativne selekcije naše zemlje.

Ugovor je potpisan do kraja 2024. godine, a Nešković nije krio zadovoljstvo dolaskom u klub iz Zaplanjske.

-Drago mi je da sam došao u Voždovac! Iako najmlađi tim u ligi, momci su do sada pokazali da su ambiciozna, dobro organizovana ekipa, koja u svakom trenutku zna šta hoće i gaji svoj prepoznatljiv stil igre. Nadam se da ćemo nastaviti u takvom ritmu, jer ovaj klub po svemu zaslužuje da bude pri vrhu srpskog fudbala. Potrudiću se da svojim plejmejkerskim sposobnostima doprinesem još boljim partijama i rezultatima celog tima!

Sportski direktor Voždovca, Bojan Leontijević, uveren je da će se Nešković savršeno uklopiti u tim.

-Želeli smo da dodatno ojačamo igrački kadar na ovoj poziciji, a Mihajlo je igrač kog smo dugo pratili. Po svim parametrima se uklapa u našu koncepciju i strategiju vezanu za rad i razvoj mladih igrača. Veoma smo zadovoljni što smo uspeli da realizujemo ovaj transfer. Verujem da će se brzo i lako intergisati, a u ime kluba želim u dobrodošlicu i mnogo sreće na terenu- poručio je Leontijević.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter