0
Evrokupovi

FOTO: Privatna arhiva

TADIĆ NIJE SAM: Srbija u Liverpulu imala još jednog predstavnika! (FOTO)

Objavljeno: 13.09.22 u 23:20

UEFA odredila Srbina za delegata derbi utakmice!

U terminu od 21 čas odigran je duel dva velikana evropskog i svetskog fudbala.Liverpul je pred punim tribinama ‘Enfilda‘ nadigrao Ajaks. Englezi su slavili sa 2:1.

Domaćin je poveo u 17. minutu golom Mohameda Salaha, koji je pogodio na asistenciju Portugalca, Dioga Žote. 

Mladi Mohamed Kudus, demonstrirao je još jednom zašto ga smatraju čudom od deteta. Član nacionalnog tima Gane je poravnao rezultat golom u 27. minutu.

Utakmica je rešena u 89. minutu. Liverpul je iskoristio visinu svojih defanzivaca na pravi način. Džoel Matip je odlično ispratio putanju lopte iz kornera, skočio, udario je glavom i poslao ispod prečke.

Reprezentativac Srbije, Dušan Tadić, odigrao je svih 90 minuta za amsterdamski tim. Ipak, Dule nije bio jedini predstavnik Srbije u Liverpulu večeras. Delegat ovog susreta, kojeg je izabrala UEFA, bio je generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije, Jovan Šurbatović.

Uoči meča, Šurbatović je imao priliku da se druži sa brojnim fudbalskim legendama, između ostalih i sa Edvinom Van Der Sarom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter