0
Evrobasket 2022

FOTO: FIBA

SLUKAS SA OBE NOGE NA ZEMLJI: Iz dobre odbrane možemo do trijumfa, ovo je ključno!

Objavljeno: 13.09.22 u 10:05

Košarkaši Grčke pokušaće da nadigraju selekciju Nemačke, koja je ujedno i domaćin završne faze ovogodišnjeg izdanja Evrobasketa, i tako se plasira u polufinale smotre najjačih evropskih selekcija. Jedan od najiskusnijih u timu Helena, Kostantinos Slukas, podelio je svoje viđenje predstojeće utakmice.

Jasno je da nas čeka teška utakmica, svesni smo šta možemo da očekujemo. Nemačka u Berlinu može da računa na veliku podršku sa tribina i sigurno će imati vetar u leđa. Utakmice u Milanu su sada iza nas. Zadovoljni smo kako smo igrali, ali čekaju nas novi izazovi„. rekao je Slukas, koji je potom dodao:

Znam da su mnogi mislili da ćemo lako da pobedimo, ali bili smo spremni za borbu. Česi imaju dobar tim i morali smo da se borimo do samog kraja kako bismo došli do pobede. Takve utakmice nam pomažu da se dodatno zbližimo kao tim što je jako bitno pred nove utakmice na šampionatu„.

NAJNOVIJE VESTI SA EVROBASKETA:

Evo šta je recept za novi trijumf.

Ključno je zaustaviti njihove spoljne igrače Moramo da popravimo igru u odbrani kako bismo stigli do naše željene igre u napadu. Kada smo fokusirani na zadatke u odbrani onda se otvori prostor u napadu gde smo pokazali da možemo da budemo vrlo opasni„, dodao je Slukas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter