0
Domaći fudbal

Borac Cacak fudbal, protest fudbalera, strajk gladju 8. Jun 2020, 8.6.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

SKANDAL U SRPSKOJ LIGI STIGAO DO UEFA: Bruka u Čačku na skeneru krovne kuće evropskog fudbala! (VIDEO)

Objavljeno: 13.09.22 u 09:40

Zaista neobična, u najmanju ruku, utakmica odigrana je između Borca 1926 i Poleta u Čačku, gde su domaći pobedili meč 3:1, ali situacija na terenu je bila u nekim momentima, da ne preterujemo, neozbiljna. Jedan od naglasnijih boraca za regularnost fudbala u našoj zemlji, Ninoslav Spasić, nekada FIFA sudija i suspendovani predsednik Strukovne organizacije sudija FS Regiona istočne Srbije, poslao je mejl u Nion.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

„Bruka i neviđena sramota za srpski fudbal. Kriminal. Prijavio sam utakmicu kao sumnjivu i iz UEFA dobio odgovor da će je razmatrati nadležna komisija za nameštanje utakmica. Dostavio sam i video zapise sa čačanskog stadiona. Cela priča je očigledna, toliko ogoljena da se na snimcima sve vidi. Neka znaju ljudi dokle je došao srpski fudbal i šta se radi…“, poručio je Ninoslav Spasić u propratnom „dokaznom materijalu“, javlja Sport Klub.

Takođe, zaista je retko da bilo šta sumnjivo u našem fudbalu prođe bez Mirka Poledice, koji se oglasio na svom Tviter nalogu.

„Juče sam lično potpisan svojim imenom i prezimenom zatražio od Fudbalskog saveza Srbije da sprovedu istragu utakmice FK Borac 1926 – FK Polet Ljubić (3:1), za koju postoji sumnja da je bila nameštena.

Jedan od funkcionera u okviru FSS je bio direktan učesnik navedene utakmice.“ napisao je bivši fudbaler.

Evo kako je meč u Čačku izgledao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter