0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

RALF RANGNIK NE RAČUNA NA DRAGOVIĆA: Drugi put za redom Zvezdin štoper nije na spisku! (FOTO)

Objavljeno: 13.09.22 u 18:19

Aleksandar Dragović je za reprezentaciju Austrije odigrao 100 mečeva, a od kako je na mesto selektora Austrije došao Ralf Rangnik već drugi put ga nije pozvao.

Prvo je štoper Crvene zvezde ostao bez poziva za četiri junske utakmice u Ligi nacija, a sada je dokazano da nije slučajnost što popularni Drago tada nije bio na spisku. Poslednju utakmicu u nacionalnom timu Austrije, Dragović je odigrao u martu protiv reprezentacije Škotske, kada je bio i kapiten ekipe.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Kada je objavljen spisak za junske mečeve u Ligi nacija, sportski direktor reprezentacije Austrije, Peter Šetel je izostanak Dragovića sa spiska opravdao sledećim rečima:

“Pošto Draga poznajemo veoma dobro, Ralf je odlučio da iskoristi predstojeće utakmice kako bi video i isprobao ostale igrače. Ono što želim da istaknem jeste kako je ova odluka na snazi samo za ove utakmice, ne i za neke naredne kada se reprezentacija ponovo bude okupljala. Računamo i na njega”.

Međutim, kada pogledamo novi spisak, izgleda da reprezentacija Austrije više ne računa na Zvezdinog kapitalca.

Austrija će predstojeća dva meča u Ligi nacija igrati protiv Francuske i Hrvatske, a trenutno zauzima treće mesto u grupi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter