0
Evrokupovi

Foto: Twitter/@ChampionsLeague

ODIGRANA SU PRVA DVA MEČA DRUGOG KOLA LŠ: Inter rutinski, Sporting prvo iznenađenje večeri! (FOTO)

Objavljeno: 13.09.22 u 20:41

Inter je u Češkoj slavio protiv Plzena rezultatom 2:0, dok je Sporting postigao dva gola u poslednjih par minuta protiv Totenhema za 2:0 i velika tri boda.

Prednost Interu doneo je Edin Džeko u 20. minutu meča, na asistenciju Koree. Zatim je u 61. minutu reagovao VAR, posle kog je domaćin ostao sa igračem manje, što je olakšalo posao vicešampionu Italije. Konačan rezultat postavio je Damfris u 70. minutu na asistenciju kapitena reprezentacije Bosne i Hercegovine. Inter je upisao prvu pobedu u ovosezonskoj Ligi šampiona, posle poraza od Bajerna u Milanu, a Viktorija doživela i drugi poraz.

U drugom meču videli smo pravu senzaciju. Sporting je dočekao Totenhem u Lisabonu, pravdu je delio Srđan Jovanović, a kada je delovalo da će doći do podele bodova, zeleno-beli su šokirali Evropu. Potpunu terensku inicijativu imao je predstavnik Engleske u prvom poluvremenu, a u finišu prvog dela igre videli smo i poništen pogodak Rišarlisona, ali i veliku šansu za Sporting u kojoj se našao Edvards. U drugom poluvremenu videli smo slabiji tempo, a kako je vreme odmicalo, mirisalo je na podelu bodova bez pogodaka. Međutim, prvo je Paulinjo postigao gol u 90. minutu za veliko slavlje i erupciju na tribinama, a onda posle kornera u poslednjem minutu nadoknade, Artur Gomeš postavio konačan rezultat. Sporting je tako u prva dva kola ostao maksimalan, pošto je u prvom kolu slavio protiv Frankfurta u Nemačkoj, dok je Totenhem doživeo poraz nakon pobede nad Olimpikom iz Marseja u Londonu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter