4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVO SAOPŠTENJE JSD ‘PARTIZAN’: ‘Mijailović je izvršio krivično delo!’ (FOTO)

Objavljeno: 13.09.22 u 20:37

Rat se nastavlja!

Nikada burniji izbori nisu viđeni u Humskoj ulici. Užarena atmosfera vlada u redovima crno-belih,  a sada je JSD ‘Partizan’ objavio novo saopštenje koje prenosimo u celosti.

-JSD „Partizan“ ovim putem obaveštava javnost da je današnja promena lica ovlašćenog za zastupanje JSD „Partizan“ u Agenciji za privredne registre izvršena na osnovu falsifikovanih dokumenata, koja je podnosilac prijave Ostoja Mijailović dostavio Agenciji.

Zapisnik sa sastanka kojim je rukovodio Mijailović i odluka sa tog sastanka ne predstavljaju validna dokumenta, a pritom sadrže i falsifikovan pečat JSD „Partizan“, čime je podnosilac prijave Ostoja Mijailović izvršio krivično delo falsifikovanje isprave iz čl. 355 Krivičnog zakonika RS. Dokumenta sa neistinitom sadržinom su zatim danas predata Agenciji za privredne registre, sa ciljem promene lica ovlašćenog za zastupanje. Odgovorna lica u Agenciji za privredne registre, odnosno direktor Milan Lučić su izvršila krivično delo zloupotreba službenog položaja iz čl.359 Krivičnog zakonika RS, omogućavajući Mijailoviću nezakonit upis u registar.

FOTO: JSD Partizan

Ovako nešto je bilo i očekivano, nakon jučerašnjeg sastanka koji je Mijailović održao sa delom delegata, te je stoga JSD „Partizan“ još jutros dopisom obavestio Agenciju za privredne registre da se tako nesto može desiti, obzirom da nam je poznat model rada Ostoje Mijailovića.

Ovim postupkom Ostoja Mijailović je pored učinjenih krivičnih dela, prekršio i odredbe Statuta JSD „Partizan“ i Zakona o sportu.

JSD „Partizan“ će sutra uložiti žalbu na rešenje Agencije za privredne registre, koje rešenje će biti zasigurno poništeno. Takodje, biće podneta i krivična prijava protiv Ostoje Mijailovića, Milana Lučića i ostalih lica koja su izvršila i pomogla u izvršenju učinjenih krivičnih dela- navodi se u saopštenju JSD ‘Partizan’.

0
0

4 Komentara

  1. Priča nešto da je Ostoja Mijailović napravio krivično delo, a on nije, niko mu nije dao drugi mandat, a on je i dalje bio na čelo, ne legitimno, jer ga niko nije izabrao, pa da li to nije krivično delo. Vi se plašite zbog pranja para da ćete u zatvor, pa niko nije lud da ne vidi, ovoliko zaduživanje, prodaja igrača, gde se sav taj novac slivao, gospodo u vaše džepove, zato su nam klubovi pred gašenjem, da vam je čista savest, vi bi nakon pet ipo godina, neuspeha sami otišli, najnesposobnija uprava u istoriji JSD Partizan, Vuletić je na vreme rekao sve o vama, ali ga niko nije slušao, vreme je da se protiv vas podnese krivična prijava i oduzme vam se imovina, za nadoknadu štete, koju ste prouzrokovali.

    0
    0
    Odgovori
  2. Legalisti Vucelicu je davno istekao
    madat,o postovanju akata JSD on
    nebi trebao da se izjasnjava,neznamo
    odakle njemu pecat .

    0
    0
    Odgovori
  3. Lopov ksze krivicno delo.A gde su pare od prodaje.Sta si uradio dosad na stadionu lopove.Ti i Vazura ste nakrali pa sad cvik cvik od zatvora.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter