0
Domaći fudbal

Bibras Natkho Natcho celebrates after scoring a goal Partizan v Crvena Zvezda, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Partizan (JNA) on August 31, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NATHO ODUŠEVIO ČITAVU SRBIJU: Navijaću za vas u Kataru, možete možda i do polufinala! (VIDEO)

Objavljeno: 13.09.22 u 16:43

Analizirao je dosadašnji deo sezone.

Jedan od najiskusnijih fudbalera Partizana Bibras Natho, pričao je u podkastu na klupskoj televiziji o dosadašnjem toku sezone. Izraelac je izneo svoja očekivanja u Ligi konferencija, gde se crno-beli nalaze u izuzetno teškoj grupi.

Pre svega moramo da im pokažemo da se igra u Beogradu. Moraju da imaju osećaj da je naš tim veoma jak, da je lud i da im neće biti uopšte lako da pobede ovde. Da dođu u Beograd na pun stadion, to je najvažnije. Trebaju nam naši navijači da budu uz nas. Onda mi dobijemo samopouzdanje, napadi su opasniji i znamo da možemo da pobedimo. Ja zaista verujem u naš tim, nismo dobro počeli ali korak po korak i dan po dan, postajemo sve bolji i imamo više samopouzdanja i mislim da smo spremni za utakmicu koja je pred nama – počeo je Natho.

Potom je upitan i o očekivanjima na Mundijalu, koji je na programu od novembra u Kataru. Natho je oduševio čitavu Srbiju rečima da će navijati za našu zemlju, a izdvojio je i nekoliko favorita za osvajanje.

Navijaću za Srbiju naravno, to se ne dovodi u pitanje – počeo je Natho i dodao:

Što se tiče osvajača, jako je teško proceniti. Nakon mnogo godina imamo nekoliko timova jako sličnog kvaliteta, zavisiće od toga kome bude dan. Imamo Brazil, Francusku, Argentinu, možda i Španiju i Holandiju koje mogu nešto da učine. Ali ako moram da biram rekao bih Brazil ili Argentina.

VESTI O PARTIZANU:

Natho je zatim detaljnije analizirao grupu u kojoj se Srbija nalazi. Orlovi će se nadmetati sa Kamerunom, Brazilom i Švajcarskoj, a Partizanov vezista, rekao je da su mu očekivanja da Srbija prođe grupu, kao i da možda možemmo i do polufinala.

Definitivno će biti velika borba za prolaz dalje, ali rekao bih da Srbija ima prednost i bolje igrače od Švajcarske i Kameruna. Ipak, na Svetskom prvenstvu jedna utakmica može da odluči. Ako startuješ dobro sa pobedom, već si maltene prošao, pa ako dobiješ nekog protivnika kog možeš da pobediš eto te već u četvrtfinalu – istakao je Natho i zaključio:

Moja očekivanja su da Srbija može minimum da prođe grupu, ali ne bih se iznenadio i da dođu do četvrtfinala, možda i do polufinala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter