0
Evropske lige

FOTO: HooligansTV @HooligansTV_eu/ Twitter

‘HOĆEŠ ZOLJU SINE? DA GA DOKUSURIŠ’: Neverovatna scena u Hrvatskoj, huligan ispalio projektil pravo na teren! (VIDEO)

Objavljeno: 13.09.22 u 21:45

Šokantni snimak obišao svet!

Najpre region, ali i cela fudbalska javnost, šokirani su nakon snimka koji je stigao sa fudbalske utakmice iz Hrvatske. U pitanju je okršaj Prve županijske lige zone Ličko-senjska, između Plitvica i Sokolovca iz Brinja.

Jasno se na snimku vidi huligan koji iz ručnog bacača ispaljuje nama nepoznatu vrstu eksplozivne naprave. Vrlo blizu fudbalera, na travnatoj podlozi, ‘granata’ je eksplodirala. Na svu sreću, igrači su uspeli da izbegnu strahovite povrede.

Predsednik NK Plitvice, Milan Jakovljević, smatra da su mediji sve preuveličali.

– Kakva zolja, ljudi moji, znate li vi šta je zolja, pa Bože dragi to znači da je upravo počeo Treći svetski rat?! – kazao je Jakovljević u razgovoru za ‘Jutarnji list’ i i dodao da je reč o petardi.

Iz Županijskog fudbalskog saveza ističu da je delegat meča u zapisniku zabeležio korišćenje pirotehničkih sredstava (petardi i topovskih udara) uoči meča, ali ostali su zapanjeni nakon odglednog snimka.

– Ono što sam ja video na tom snimku nisu baš petarde, ono je za mene kao zolja iz rata. Ja to još na utakmici nisam nikada doživeo. Da nekoga s tim pogodiš u glavu, ne znam šta bi bilo -kazao je  Vladimir Romić, sekretar ŽNL.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter