4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA LI PAZARCI SPREMAJU TRANSFER SEZONE? Bivši as Rome i Intera trenira sa timom Vladimira Gaćinovića! (FOTO)

Objavljeno: 13.09.22 u 21:28

Navijači nestrpljivo iščekuju razvoj situacije!

Fudbaleri Novog Pazara su pravi hit i najveće iznenađenje u dosadašnjem delu Mozzart bet Superlige Srbije. Tim, koji radi pod dirigentskom palicom Vladimira Gaćinovića, ostvario je vrhunske rezultate tokom prethodnih nedelja. Pazarci su u jednom momentu bili lider na tabeli elitnog ranga srpskog fudbala, a nakon tesnog poraza od Crvene zvezde, ‘pali’ su na treću poziciju, odmah iza aktuelnog šampiona i ekipe Čukaričkog.

Seriju od sedam vezanih pobeda u Superligi, retko je ko uspeo da napravi, a da ne spada u dvojac večitih rivala. U celom gradu vlada euforiju, a fudbal je jedina tema. Navijači neprestano bodre svoje miljenike, čak i na treninzima tokom nedelje.

Rođeni Pazarac i čovek koji je izgradio ime u evropskom fudbalu, Adem Ljajić, trenutno je bez kluba. Nekadašnji reprezentativac Srbije najveća je želja navijača i stručnog štaba, a danas je trenirao sa ekipom. Pazarci su podelili fotografije na društvenim mrežama i tako dodatno ‘podgrejali’ užarenu atmosferu.

Ljajić je tokom bogate karijere nastupao za Partizan, Fiorentinu, Romu, Inter, Torino i Bešiktaš. Turski velikan je ujedno i poslednji tim za koji je Adem igrao, a od napuštanja ‘Vodafon Arene‘ je bez angažmana.

0
0

4 Komentara

  1. Da, mašta može i čini svašta. Ovo je za Ljajića samo održavanje forme pred novi angažman, ništa čudni niti neobično. E sad, drugo je to što bi navijači Novog Pazara voleli da vide Ljajića na terenu u dresu svog kluba. Apetiti su veliki, ali pitanje je da li bi Ljajić pristao na ono što mu se nudi od strane kluba koji je ponikao. Njegovi prohtevi su znatno veći.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kamo srece da hoce zaigrati za svoj Novi Pazar ali realno, Adem Ljajic je veliko fudbalsko ime da bi igrao u jednu SL Srbije, mozda nekada pred fudbalsku penziju !

    0
    0
    Odgovori
    • Malo ga ti pretera….! Jeste on vliko ime, ali je izgubio korak u karijeri, treba rehabilitovati karijeru ako zeli igrati ozbiljan fudbal. Zato je bitno da negde igra. Nije tacno da nema gde igrati u SLS a da mu to odgovara. Neka se vrati u Partizan, Partizan je vece ime nego li on u evropskim okvirima. Naravno, zasto ne bi igrao jednu sezonu,dve, za N.Pazar!? Ja bas mislim da je to sasvim OK opcija za njega, moze se to regulisati ugovorom. Da igra za malu platu npr 400-600 000 evra a da je slobodan kad dobije ponudu,ili nesto slicno kao opcija.Tako je imao aranzman i Jojic i Markovic Lazar. To je dobra opcija i za njega, zasto da ne!?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter