0
Evrobasket 2022

FOTO: FIBA

‘POKAZALI SMO KARAKTER – SRBIJA JE SJAJAN TIM, ALI OVO JE KOŠARKA’: Datome prezadovoljan nastupom svoje reprezentacije!

Objavljeno: 12.09.22 u 23:53

Vidi se koliko im znači trijumf nad Srbijom!

Italija je u osminifinala Evropskog prvenstva savladala reprezentaciju Srbije i tamo se plasirali u narednu rundu. Jedan od najiskusnijih Điđe Datome vidno je bio zadovoljan nastupom svojih saigrača, koji su savladavši našu reprezentaciju napravili najveće iznenađenje na turniru.

VESTI O EVROPSKOM PRVENSTVU:

‘Ovaj tim je pokazao karakter i prošle godine. Igrali smo agresivno u odbrani, razumeli se i preuzimali odgovornost u napadu. Stvorili mnogo dobrih šuteva, a pred nama su bili šampiona. Strašan tim sa sjajnim igračima. Odigrali smo veoma dobro i mislim da smo zaslužili pobedu.’ – rekao je Datome i potom dodao:

FOTO: FIBA

‘U grupi smo odigrali jedno loše poluvreme, drugo protiv Ukrajine. Izuzev toga, igrali smo veoma dobro, ali svi su Srbiju proglasili favoritom. Sjajan su tim, ali ovo je košarka. Igrali smo sa pravim karakterom, kreirali velike šuteve, pomagali jedni drugima u odbrani i savršeno izvršili plan utakmice.’ – zaključio je Datome.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter