0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ChelseaFC

PANIKA NA STEMFORD BRIDŽU: Jedan od najboljih igrača odbio da produži ugovor!

Objavljeno: 12.09.22 u 11:25

Biće slobodan igrač za 10 meseci.

Ne cvetaju ruže u redovima bivšeg šampiona Evrope. Nakon poraza u Ligi šampiona od Dinama iz Zagreba i prosečnih rezultata na početku Premijer lige, ceh je platio Tomas Tuhel.

Tokom leta Čelsi je izgubio dvojicu igrača bez obeštećenja – Antonio Ridiger je otišao u Real, a Andreas Kristensen u Barselonu.

Slična sudbina mogla bi da ih zadesi i sa Engolom Kanteom, s obzirom da je Francuz odbio prvu ponudu za produžetak ugovora.

Francuskog vezistu ugovor sa Plavcima obavezuje sve do juna 2023. godine. Ponuda koju je odbio glasila je – nastavak saradnje za još dve godine uz mogućnost produžetka za još godinu dana, dakle 2+1 opcija.

Kako piše The Athletic, Kante bi bio zadovoljan ugovorom koji bi mu doneo sigurne tri godine plus još jednu opcionu. Dakle, s obzirom da trenutno ima 31 godinu, u redovima londonskog kluba bi se po njegovom planu zadržao do 35.

Ipak ono što brine sve u klubu je fizičko stanje omalenog veziste. Sve učestalije su povrede – a tome u prilog svedoči i činjenica da je od avgusta 2021. godine, Kante na poštedi proveo čak 127 dana.

I ove sezone je povređen te je za sada odigrao samo dve utakmice od početka sezone.

Ostrvski mediji pišu da su za Kantea već zainteresovani neki premijerligaši, kao i klubovi van Engleske.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter