0
Fudbal

FOTO: Hisense

NA ADI ODRŽAN HISENSE CUP 2022: Fudbalski spektakl kao zagrevanje za Katar! (FOTO)

Objavljeno: 12.09.22 u 17:26

Podeljeno je osam Hisense televizora!

U susret najiščekivanijem sportskom događaju ove godine, kompanija Hisense, pripremila je na Adi Ciganliji pravi fudbalski spektakl. Kao verni partner FIFA-e i sponzor Svetskog prvenstva u Kataru, Hisense je organizovao fudbalski turnir za 16 ekipa iz čitave Srbije. Iako se ne radi o profesionalcima, već o iskusnim prodavcima i partnerima ovog prestižnog tehnološkog brenda, svi prisutni mogli su da uživaju u brojnim majstorijama i atmosferi dostojnoj najvećih svetskih stadiona.

FOTO: Hisense

Pored toga što je okupio više od 100 učesnika i ljubitelja fudbala iz Kragujevca, Ivanjice, Osečine, Negotina, Jagodine, Beograda, Novog Sada, Lazarevca, Prokuplja, Raške, Petrovca, Gornjeg Milanovca i Leskovca, turnir se pokazao kao odlična prilika da se još malo podgreju strasti uoči nastupa naše reprezentacije u Kataru. Borbeni duh igrača i pozitivna atmosfera to su samo potvrdili, a sve je dodatno začinio i Prljavi inspektor Blaža koji je vodio program i igrače i publiku, koja je navijala za svoje favorite i uživala u spektaklu.

Činjenicu da su takmičari ostavili srce na terenu objašnjavaju i vrhunske nagrade koje je brend Hisense obezbedio za pobednike – osam 55U7QF televizora, koji su poznati po svojoj ULED tehnologiji zahvaljujući kojoj su slike koje vidite  živopisnije, izvrsnije i detaljnije. Tačnije, svaki član pobedničkog tima 3B (Tribi) iz Šapca poneo je kući svoj novi Hisense ULED televizor. Još jednom je potvrđeno i da nije uvek važno pobediti, već i učestvovati. Vrednu nagradu dobio je i ceo tim Tehnomanija, okupljen iz maloprodajnih objekata u Novom Sadu, koji je izgubio u finalu – osam 55A7GQ televizora. Ovaj Hisense QLED model ispunjava sve standarde vrhunskog doživljaja, a ima i sportski režim koji se pokreće kada vaš Hisense TV prepozna signal utakmice, donoseći  u vaš dom pravo stadionsko iskustvo.

FOTO: Hisense

Kako bi euforiju proširio i izvan samog dešavanja na Adi Ciganliji, Hisense je dodatno snizio cenu ULED televizora kategorije U7 i U8, koji sada mogu da se kupe po 25 odsto jeftinijoj ceni u okviru akcije „Spremi se za svetsko“. Zahvaljujući specijalnoj tehnologiji, koju imaju ovi modeli, dovešćete fudbalske zvezde pravo u svoju dnevnu sobu, a na momente ćete se sigurno zapitati da li se utakmice igraju na stadionu ili na vašem tepihu. Slobodno možete da zaboravite na dosadašnje slike na TV ekranima i spremite se za erupciju neviđenih boja koje u potpunosti menjaju dosadašnji doživljaj gledanja, ali i navijanja.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter