0
Domaći fudbal

vozdovac - radnicki nis

JAVOR IZVUKAO BOD PROTIV RADNIKA: Lalatović debitovao porazom – Voždovac slavio na svom stadionu! (FOTO)

Objavljeno: 12.09.22 u 19:54

Odigrana su dva meča u domaćem šampionatu.

Fudbaleri Javora iz Ivanjice su u 11. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije remizirali sa Radnikom iz Surdulice rezultataom 2:2.

Domaći su poveli u 50. minutu pogotkom Nikolića, a onda je usledila znatno bolja igra Radnika. Gosti su do izjednačenja stigli u 62. minutu, kada je Spasić zatresao mrežu Ivanjčana golom sa bele tačke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Javor Matis (@fkjavormatis1912)

Nakon 15 minuta, iskusni Zoran Danoski donosi vođstvo Radniku, a već nakon 2 minuta menja ga Stojanović. Domaći su uspeli da dođu do boda, a konačan rezultat, postavio je Gigić sa bele tačke u 84. minutu.

U drugom meču dana, Voždovac je na domaćem terenu uspeo da savlada Radnički iz Niša sa 1:0. Jedini gol, delo je Miloša Milovića u 71. minutu. Novi – stari trener Nišlija Nenad Lalatović, nije uspeo da upiše bodove u prvom meču po povratku u Mozzart Bet Superligu Srbije.

Gledao sam utakmicu Voždovca protiv Vojvodine, analizirali smo i te prethodne, koje su dobili. Prijatno su me iznenadili. Imaju dosta mladih igrača, brzi su gore i po bokovima, njihovi igrači koji se ubacuju iz drugog plana mogu da naprave problem. Dobro se i organizovano brane. U svakom slučaju, sve pohvale njihovom treneru, koji je to odlično posložio, u svakom trenutnu se zna ko šta radi na terenu. Voždovac je moj prvi superligaški klub u trenerskoj karijeri, veoma ih poštujem. Ali, mislim da nas ne mogu ničim iznenaditi. Igra se na podlozi na kojoj inače ne treniramo, što je još jedna njihova prednost. Kada se sve sabere i oduzme, smatram da bi za nas pozitivan rezultat bio da ostanemo neporaženi. U ovom mini ciklusu od dve utakmice do reprezentativne paiuze, ja bih bio zadovoljan sa učinkom od četiri do šest bodova – rekao je Lalatović pred susret sa Voždovcem.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter