0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

HAOS NA IZBORIMA U SD PARTIZAN: Vazura želeo da uzme telefon delegatu gimnastičkog kluba koji je izbačen!

Objavljeno: 12.09.22 u 17:35

Svi čekamo rasplet i rezultate.

Izborna skupština SD Partizan počela je u 17 časova, a već na samom startu, videli smo veliki skandal. Naime, jedan od delegata – predstavnik gimnastičkog kluba, izbačen je sa sednice. Njemu je Miloš Vazura u jednom momentu želeo da oduzme telefon, a prema navodima Kurira, situacija je vrlo napeta.

Za prvog čoveka SD Partizan bira se između dva kandidata, Ostoje Mijailovića, predsednika KK Partizan i Milorada Vučelića predsednika FK Partizan.

Već duže vreme, među dvojicom kandidata traju nesuglasice, dok se Mijailović u poslednje vreme oglašavao više puta i to sa kritikama na račun Vučelića i aktuelnog rukovodstva. Takođe, Mijailović tvrdi da ima podršku više od dve trećine delagata.

Kosarka-KK Partizan Koktel
Ostoja Mijailovic (L) and Milorad Vucelic
Belgrade, 26.06.2019.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Meni ne treba nova funkcija, već želim da stabilizujem sportskom društvo i manjim klubovima, koji ne mogu da dođu do finansija, pomognemo da se takmiče. SD Partizan je upravu izabralo pre sedam godina, a mandat traje četiri godine. Tri godine smo bez izabrane uprave. Za to vreme je infrastruktura urušena do te mere, da će reflektori pasti nekome na glavu – rekao je Mijailović i dodao:

– Dugovi su nenormalno veliki. Klubovi koji bi trebalo da imaju benefite od stadiona, nemaju uslove za rad. Još malo će zmije da se usele, ako ovako nastave da rade. Dok oni drže svoje fotelje, prave lične priče, u SD Partizan nema nikoga. SD Partizan je vlasnik celokupne imovine nad stadionom.

VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter