0
Košarka

Kosarka-Basketball Srbija v Grcka-Prijateljski Mec from left Stefan Jovic Marko Guduric Rade Zagorac Vladimir Stimac Nikola Jokic Miroslav Raduljica Stefan Bircevic Nemanja Nedovic Nikola Kalinic Stefan Markovic Bogdan Bogdanovic Beograd, 28.06.2016. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

BIRČEVIĆ NAKON ELIMINACIJE NAŠIH SA EVROPSKOG PRVENSTVA: ‘Ništa im ne fali – Njihov najbolji, naš najgori dan!’

Objavljeno: 12.09.22 u 21:03

On je u više navrata bio važan član reprezentacije Srbije!

Proslavljeni srpski košarkaš Stefan Birčević dugo godina bio je bitan deo u okviru nacionalne selekcije. Nakon što je Srbija ispala od Italije u osminifinala Evropskog prvenstva, on je rekao:

‘Nema tu posebnog uzroka. Njima se poklopio dobar, nama loš dan. Neke njihove pogođene trojke su nam ulile nesigurnost i to je to. Šteta je ispasti na ovakav način, delovali smo odlično u grupnoj fazi.’ – reči su Birčevića za B92.

VESTI SA EVROPSKOG PRVENSTVA:

Na pitanje šta ovoj generaciji nedostaje za ‘iskorak’, rekao je:

‘Nisam siguran da im bilo šta nedostaje. Na neki čudan način im se poklopilo sve na ovom Evropskom prvenstvu i nažalost su ostali bez plasmana dalje. Nisam dostojan da komentarišem zbog čega nismo došli do završnice, tako se poklopilo..’

Birčević trenutno nastupa za Kluž, a tokom svoje karijere branio je boje Metalca, Radničkog, Estudijantesa, Partizana, Bašakšehira, Banvita, Bona i Burse.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter