0
Domaći fudbal

Aleksandar Lutovac (R) Partizan v TSC Backa Topola, Mozzart Super Liga 2022/2023 on July 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ALEKSANDAR LUTOVAC HRABRI SVE PRED NICU: „Hoćemo da se nadigravamo sa svim, da pokažemo svima koliko vredimo!“

Objavljeno: 12.09.22 u 14:57

Vratio se posle tri nedelje.

Fudbaleri Partizana ostvarili su sinoć najubedljiviju pobedu u sezoni nad ekipom Mladosti iz Lučana – 6:0. Jedan od strelaca bio je i Aleksandar Lutovac koji se vratio nakon povrede koja ga je odvojila od terena tri nedelje.

Prvo je prokomentarisao svoj povratak, kao i trenutno stanje u ekipi, koja je prebrodila krizu.

Izuzetno mi je drago što smo izašli iz krize koju smo imali na početku sezone, što se potvrđujemo iz utakmice u utakmicu i što smo počeli da dajemo dosta golova. Sve to malo podseća na prethodnu sezonu, vratilo se samopouzdanje. Drago mi je što sam se vratio, što sam zdrav i što mogu da pomognem stručnom štabu i ekipi, a golovi i asistencije su samo plus na sve što radim i što radimo kao ekipa, rekao je igrač Partizana.

Aleksandar Lutovac (L) and Arandjel Stojkovic
Partizan v TSC Backa Topola, Mozzart Super Liga 2022/2023 on July 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

U dueli protiv lučanske Mladosti, trener Petrić dao je priliku i nekim momcima koji nisu imali baš preveliku minutažu.

Mi smo Partizan, a Partizan mora da ima spremnih 18 igrača u svakom trenutku i raduje sve nas to što šef i stručni štab mogu da računaju na sve nas i što i oni koji su mlađi postižu golove, to je jedan veliki plus za sve nas, za Partizan. Mi smo svi deca Partizana, tako da nas to raduje, istakao je Aleksandar.

Za kraj komentarisao je i utakmicu protiv Nice koju Partizan igra u četvrtak.

To smo hteli na početku sezone – da igramo četvrtak – nedelja i nemamo prava da kažemo da smo umorni. Jedva čekamo tu utakmicu. Hoćemo da se nadigravamo sa svim, da pokažemo svima koliko vredimo i nadam se dobro rezultatu. Pozivam sve navijače da dođu da nas podrže, jer nam stvarno mnogo znači kad su tu, zaključio je Lutovac.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter