0
Fudbal

Fudbal Super League Season 2020-2021 FK Rad v FK Vozdovac Nemanja Pejcinovic Beograd, 15.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ŠTOPER ZVEZDE OGORČEN NA BIH: Rusija treba da igra sa Srbijom jer je neće odbaciti!

Objavljeno: 11.09.22 u 09:10

Ne zna se da li će se taj susret odigrati.

Iako je Bosna i Hercegovina trebala da odigra prijateljsku utakmicu sa Rusijom, nakon poslednjih dešavanja nije izvesno da će se to desiti. Taj duel, zakazakan je za 19. novembar, a Edin Džeko i Miralem Pjanić, već su odbili da nastupe.

Povodom toga oglasio se i nekadašnji štoper Crvene zvezde Nemanja Pejčinović, koji je istakao da Rusija treba da dogovori prijateljski susret sa Srbijom, jer je oni neće „baciti“.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Sad su zemlje poput BiH pod kontrolom Amerike i Zapada. Takvo njihovo ponašanje je sasvim logično. Mislim da Rusija treba da dogovori prijateljsku utakmicu sa FS Srbije. Sad je ruskom timu potrebno da igraju, a Srbi neće „bacati“ Rusiju kao što to sada pokušavaju u BiH, istakao je Pejčinović u razgovoru za Sport 24.

Podsećamo, Pejčinović je igrao 4 sezone za Lokomotivu iz Moskve, a poslednje dve, nosio je dres Fakel Voronježa. Za Crvenu zvezdu nastupao je 2009. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter