0
Evrobasket 2022

FOTO: Starsport

PORAZ BOLI, ALI MORAŠ VOLETI POCEKA: Izvinjavam se, ali danas smo bili predobri, ne možete da igrate protiv ovoga! (VIDEO)

Objavljeno: 11.09.22 u 20:57

Srbija je poražena od Italije rezultatom 94:86 i tako ispala sa Evrobasketa. Nakon eliminacije, za  medije je svoje utiske podelio i trener italijanskog tima, Đanmarko Poceko, koji je dešavanja na meču prokomentarisao u svom stilu.

Kada god igrate protiv Srbije, igrate protiv ratnika. Ali danas, izvinjavam, se ali moji ratnici su bili predobri. Ne samo za vas. Ne možete da igrate protiv mešavine ludila i čvrstine„, priča Poceko.

Odbija da preuzme zasluge.

Nisam dao nijedan koš, nisam odigrao nijednu odbranu, nisam pokupio nijedan skok. Moji igrači su lavovi. Zaslužili su. Igrali su neverovanto, ja to u životu nisam video. Ovo je verovatno najbolja utakmica italijanske košarke. Do danas je to bio duel sa Litvanijom u Atini 2004. godine, ali ovo nije za poređenje. Igrali smo srcem. Bio sam u tom timu, poštujem sve svoje saigače, Bazilea i te momke, ali uradili smo ovo protiv čudovišta kakvo je Jokić, nisam takvog igrača video u životu. Strašan je momak„, kaže on.

Za kraj, o junaku Italije, Marku Spisuu.

U Italiji su pričali da je previše nizak, a jeste li ga samo videli. Kada sam počinjao da igram košarku, bio sam najniži u razredu, svi su me pitali: „Šta to radim, šta pokušavam da uradim sa svojim životom?“. Uvek sam pričao da samo želim da igram košarku, pa su mi se smejali. I šta onda mislite da neću uvrstiti Marka u tim jer je previše nizak? Ajde u pi..u materinu. Šokirali smo čitav svet!„, zaključio je Poceko uz psovku na tečnom srpskom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter